Acqua di Parma Colonia Quercia

289,00 лв.
В наличност
SKU
PS_9207

Експресна поръчка

без регистрация и пароли

Съгласен съм със условията за доставка

Бърза поръчка

по телефона +359 890 346 040

или на номер +359 888 893 780

през Skype parfumi-shop

 

за мъже

"Пътуване между аристократичните семейства на Пиемонт, като срещнете един от техните традиционни символи. Едно дърво се смята за свещено от древни времена, чието известно дълголетие свидетелства и съпътства историята на човечеството, както и традициите и ценностите, постановени непроменени от поколение на поколение. Дъбът, вече почитан в минали времена като цар на дървета или от дървото на живота, поради изключителната си издръжливост и дълголетие, винаги е бил символ на щедрост и смелост. Той е с мек мъх, който расте по кората, и е една от най-ценните и редки съставки на ползвана в качеството парфюмерията - дъбов мъх абсолютен,  което се превръща в сърцето на един нов и изключителн аромат Colonia Quercia " - Acqua di Parma.

Colonia Quercia притежава прекрасната сила на ценното дърво. По време на развитието си намира безупречна цитрусова комбинация, която отговаря с акорди на мъх, зеленина и светлина на кадриране на картината и усещането за една дълга разходка през гората. Дълбочината на състава се осигурява от високо оценена парфюмерийна съставка - дъбов мъх абсолютна. Алхимията е създадена от внимателно подбрани нотки.

Началните нотки акцентират върху лимон, бергамот, зърно и розов пипер, те ни водят към сърцето, пълно с жизнен здравец, кардамон и кедър. Това е въведение към големия финал, който е пълен със светлина, сложен и мощен. Аромати на мъх и дърво в основата са комбинирани с Тонка и скъпоценна топлина от пачули.

Лансиран през 2016 година.

Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Acqua di Parma Colonia Quercia